Kapcsolat

Elhelyezkedés

Erdő közvetlen közelsége

Erdő közvetlen közelsége

Nagyváros közelsége

Nagyváros közelsége

Többféle közlekedési  alternatíva

Többféle közlekedési alternatíva

Pilisjászfalu Budapest határától mintegy 20 kilométerre, a Pilist
a Budai-hegységtől elválasztó, Kenyérmezői-patak által átszelt völgyben fekszik. A település határos a Pilis Parkerdő területeivel, melyek az egykoron dúsabb természetes növénytakaró vegetációjának őrzői.
Az alföldi és a középhegységi jelleget egyaránt mutató tájat festői szépsége és csendes, természetközeli jellege együttesen teszik igazán különleges lakókörnyezetté.

Pilisjászfalu egyszerre kínálja a kiegyensúlyozott, természetközeli otthonok varázsát, miközben az itt lakóknak a nagyváros kínálta szolgáltatásokról és előnyökről sem kell lemondaniuk. Legyen szó oktatásról, egészségügyről, vásárlásról – a szomszédos Piliscsaba, a közeli Pilisvörösvár, vagy éppen
az elérhető távolságban lévő Esztergom és Budapest egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthető alternatívát jelent.

Elhelyezkedés

közlekedési alternatívák

Pilisjászfalu Buda belvárosától mintegy 30,
a főváros település felőli határától pedig
23 kilométerre található. A településen áthalad a 10 sz. főút, amin keresztül Pilisjászfalu
a belső kerületekből hozzávetőleg 50, Budapest határától pedig kb. 25 perc alatt elérhető.
Az esetlegesen ingázók számára nagyszerű közlekedési alternatívát jelenthet a 2. sz. vasútvonal, melynek egy megállóhelye van a faluban. Vonattal a Nyugati Pályaudvar 45 perc alatt elérhető. A vasútállomás a Lakóvölgytől 1 km távolságra található.

A település a 102. számú főút végpontja, a Biatorbágy vagy Zsámbék felől érkezők, az M1-M7 autópályát használók ezen közelíthetik meg a falut. Esztergom alig 20 percnyi autózással elérhető. A település elérését még a csúcsforgalom idején is nagyban javítja majd a rövidesen megvalósuló gyorsforgalmi útfejlesztés, melyről megszületett a kormányhatározat. A tervezett becsatlakozási pont Leányvár, így az M1 és Esztergom irányába lerövidül majd a menetidő.