Kapcsolat

A Lakóvölgy

Különálló lakónegyed

Különálló lakónegyed

Környezetbarát és  energiatakarékos  megoldások,  kis ökolábnyom

Környezetbarát és energiatakarékos megoldások, kis ökolábnyom

Naprakész  építéstechnológia, gyors  elkészülés

Naprakész építéstechnológia, gyors elkészülés

A Somlyó Lakóvölgy maga a valóra vált álom, mely mindent megad, amit csak egy természetközeli, modern otthontól elvárhatunk.
Csend, harmónia, rendezett, jó belső infrastruktúrájú lakóparki környezet, modern építéstechnológiával és környezetbarát anyaghasználattal kivitelezett épületek, melyek megújuló energiaforrásokat használnak, és elképesztően alacsony rezsi mellett kínálnak kiemelkedő komfortot.

A 800 és 1200 m2 közötti, közművesített (áram, víz-csatorna) telkeken
215 darab, készház technológiával megvalósított családi ház kerül felépítésre, melyek VII ütemben készülnek el, és kerülnek értékesítésre. Az épületek közvetlenül erdőszélen és/vagy domboldalon állnak majd, a terület középső részén elhelyezkedő házak pedig a kialakítandó tó partján vagy közelében kapnak helyet. A komplex rendezési terv eredményeképpen kialakult területfejlesztési koncepció kidolgozásakor gondosan ügyeltünk rá, hogy
a területen a végső kialakítás után is legyenek erdős részek, és nagy zöldfelületek.

Lakovolgyrol

kinek ajánljuk

A Somlyó Lakóvölgy egészen kiváló lehetőséget jelent azoknak, akik nagyra értékelik a természeti környezettől övezett lakóterületet, de közben nem tudnak, vagy nem szeretnének elszakadni a nagyváros kínálta előnyöktől.
Párok, gyermekeiknek harmonikus lakókörnyezetet álmodó szülők számára egyaránt kiváló alternatíva, különösen a napi ingázással nem terhelt, vagy kötetlen munkaidőben,
home office-ban tevékenykedők esetében. Ugyanígy csodás otthon lehet már pihenőéveiket töltők számára is, akik az egyszintes épületekben mentesülnek a lépcsőzés mindennapi fáradalmaitól.

a projekt ütemezése

I. ütem:
35 db családi ház
II. ütem:
38 db családi ház
III. ütem:
24 db családi ház
IV. ütem:
40 db családi ház
V. ütem:
52 db családi ház
VI. ütem:
9 db családi ház
VII. ütem:
17 db családi ház
Lépcsős záportározó, tó
Újonnan kialakított faluközpont
Parkoló
Meglévő falurész
Pilisi Parkerdő
Erdei kikapcsolódási lehetőségek
Bemutató, mintaház
Rendezett, napelemes közvilágítású utca
a projekt ütemezése